Temakveld om maskinstrikk

maskinstrikkeboka Onsd 25. febr kl.19.00 på Haugsæl 

Marit Buset presenterer den nye   maskinstrikkeboka si. Høve til å kjøpe boka.

Inngang og kaffe kr 100. Velkomen !
 

I maskinstrikkeboka presenteres for første gang på mange tiår oppdatert fagstoff om moderne strikkemaskiner som er konstruert for hjemmeproduksjon til privat bruk eller småskalaproduksjon. Boka tar utgangspunkt i Silver Reed finstrikkemaskiner, men kan utmerket brukes til andre modeller som Brother og gamle Norsy-maskiner. Målgruppen for boka er elever og studenter ved videregående- og høgskoler, og alle som er interessert i maskinstrikking. Nybegynneren får en grundig innføring, og den videregående bør finne både utfordringer og inspirasjon. Boken er skrevet av Marit Buset, som har drevet med maskinstrikking siden 1982. Hun har hovedfag i emnet fra Høgskolen i Oslo og underviser i studiet Kreativ maskinstrikking ved Høgskolen i Telemark, Institutt for folkekultur, Rauland.

Det er stengt for kommentarer.

Tilbake